UKOME Şartlarını Taşımayan Araçlar Toplanıyor

03.06.2021 tarihli 2021/4-4 sayılı karar kapsamında UKOME yönergesinin şartlarını taşımayan araçlar, Adalar Kaymakamlığı, Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü ve Belediyemiz işbirliği ile toplanmaya başlandı.
Toplanan tüm araçlar anakaraya taşınarak yediemine teslim edilecektir. Kendi isteğiyle araçlarını Adalar ilçe sınırları dışına çıkartmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemize başvuruda bulunabilirler. Başvuru yapan vatandaşlarımızın araçları, Adalar Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak anakaraya taşınacaktır.

Yönerge kapsamındaki araçlar ile ilgili taleplerin değerlendirilmesi için Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirsiniz.