Skip to content

Belediye Meclisimizi Büyükada Halkıyla Yaptık

Adalar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının birinci birleşimini Büyükada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Ali Ercan Akpolat, ülkemizin içinden geçtiği ekonomik ve siyasi gelişmeleri değerlendirdi.  

Bolu Kartalkaya’daki yangına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na açılan soruşturmaya, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile gazetecilerin tutuklanmasına ve genç teğmenlerin TSK’dan ihracına dikkat çeken Başkanımız, “Tüm bu yaşananlar demokrasi meselesidir, Türkiye’nin geleceğinin meselesidir, hepimizin meselesidir. Ülkemizin bu günü ve geleceği için yaşananlara asla sessiz kalmadık, kalmayacağız! Hak, hukuk ve adalet mücadelemizi her zaman, her yerde sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Belediye Meclis Üyelerimiz Döndü Ayvaz, Münevver Durmuş, Kemal Türkyılmaz’ın konuşmalarının ardından 2025 Şubat ayı meclis gündemi değerlendirildi.  

Oy çokluğuyla meclisten geçen maddeler arasında, “Kadına Yönelik Koruyucu ve Önleyici Hizmetlerin Yaygınlaştırılması” amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz arasında hazırlanan İş Birliği Protokolü de vardı. 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Başkanımız Ali Ercan Akpolat ve Başkan Yardımcımız Av. Fırat Durak, Ada halkının sorularını cevaplarken, talep ve önerileri de dinlediler.

Adalar Belediye Meclisi 2025 yılı Şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimi 5 Şubat Çarşamba günü, saat 13.00’te Büyükada’da bulunan İBB Koordinörlüğü’nde  yapılacak.

SON HABERLER