Skip to content

Adalı Çocuklarımızdan Evrensel Ezgiler

Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası Adalılara unutulmaz bir gün yaşattı.  6 Eylül Cumartesi günü Büyükada Taş Mektep’te sahne alan Orkestra, Dvořák’tan Mozart’a, Vivaldi’den Bach’a kadar klasik müziğin unutulmaz eserlerini genç yeteneklerimizin yorumladı.

Belediye Başkanımız Ali Ercan Akpolat, Başkan Yardımcımız Fırat Durak, Belediye Meclis Başkanvekilimiz Aytül Ekşiyan  da izleyiciler arasındaydı.

Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nı kurulduğu günden bugüne yakından takip eden Başkanımız, “Adalarımızın çocukları ve gençleri yalnızca geleceğimiz değil, bugünümüzün de en büyük zenginliği. Onların emeğine, öğretmenlerine ve ailelerine yürekten teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza öncülük eden Pınar Delen Satıoğlu ile Ayten Şele’ye ve bu organizasyonda evsahipliği yapan Taş Mektep’in emekçilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Sanatla büyüyen bir Adalar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”  dedi.

SON HABERLER