Adalar Belediye Başkanlığı Memur Alımı Duyurusu

Adalar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Elektronik ortamda yapılacak başvuruların sadece,  20/11/2023 – 24/11/2023  tarihleri içerisinde Belediyemizin insankaynaklari@adalar.bel.tr mail adresine yapılması gerekmektedir.

Belirtilen tarihler dışında Elektronik ortamda yapılacak olan başvurular işleme alınmayacaktır.

İlan metni, Başvuru Dilekçesi ve Başvuru Formuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Memur Alımı İlan Metni

İnşaat Mühendisi Başvuru Formu ve Dilekçesi