Adalar Kent Konseyi Toplantısı İçin Son Başvuru Tarihi Perşembe

Adalar Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı duyurusu 14 Haziran 2024 tarihinde Belediyemizin resmi web sayfası ve sosyal medya hesaplarında yapılmıştır. Başvuruların az olması nedeniyle yeniden bir duyuru yapma ihtiyacı doğmuştur.

Genel Kurul Üyeliği için toplantıya katılacak Dernek, Vakıf, Sendika, Siyasi Parti, Oda ve diğer STK temsilcilerinin 27 Haziran Perşembe günü saat 17.00’ye kadar başvuru dilekçeleri ile temsil ettikleri kurum ve kuruluşlara dair resmi evraklarını (temsil yetkisini gösteren ıslak imza ya da e-imzalı evrak) Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Adalar Kent Konseyi’nin faaliyet raporunun görüşülmesi ve 2024-2026 dönemi Başkan ve Yürütme Kurulları seçiminin yapılacağı Adalar Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı 30.06.2024 Pazar günü saat 10.00’da Adalar Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.