Türkiye Afet Müdahale Planı Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor…

İstanbul Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, Adalar Kaymakamlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi ve Belediyemiz koordinasyonu ile Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türkiye Afet Müdahale Planları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Jandarma Albay Metin GÜNAL’ın ilçe bazında afet toplanma alanları ve tahliye planları hakkındaki sunumuyla başlayan bilgilendirme toplantısı Belediyemiz personellerinden Bünyamin LÖK’ün Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimiyle devam etti. İl Jandarma Komutanlığı tarafından planlanan faaliyete, Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa AYHAN, muhtarlar, azalar, din görevlileri, tahliye, yerleştirme ve planlama çalışma grubunda bulunan Kaymakamlık ve Belediye çalışanları ile afet toplanma alanında görev yapacak olan Milli Eğitim Personeli katıldı.