TÜM ADALAR YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

Ülkemizde ilk Koronavirüs vakasının görülmesinin üzerinden bir ay geçti. Bu süreç içerisinde salgına karşı aldığımız tedbirleri arttırarak sürdürüyoruz. Dün ve bugün (14 – 15 Nisan) yürütülen çalışmalarla başta Belediye binamız olmak üzere, Belediye Ek Binaları, İlçe Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve araçları, Hastane, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Tapu Kadastro Dairesi, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü, Adliye binası, Büyükada Halk Kütüphanesi, eczaneler, ibadethaneler, muhtarlıklar, itfaiye, Askerlik Şube Müdürlüğü, bankalar/bankamatikler ve iskelelerin dezenfekte işlemleri tamamlandı. Dezenfekte işlemlerimize parklarda yer alan çocuk oyun grupları ve spor aletleri dahil olmak üzere Adalardaki tüm kurumlarda devam edeceğiz.