Skip to content

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

Adalar Belediye Meclisi’nin 2023 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Temmuz Pazartesi günü Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
Toplantı açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem Gül; dokuz günlük tatil boyunca Adalar’ın kapasitesi üstünde ziyaretçi ağırladığını ve bu durumun beraberinde bazı sıkıntılara yol açtığını belirtti ve “Yaşanılan tüm sıkıntılara rağmen halkın ulaşım hakkını,  seyahat özgürlüğünü savunuyoruz. Yoksul insanların İstanbul Boğazı’nı, Adalar’ımızı ücretsiz görüp gezmeyi anlayışla, saygıyla karşılıyoruz” dedi.  
Başkan Gül, konuşmasına Temmuz ayının önemli günlerine değinerek devam etti. 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak’ta yaşanan katliamı unutmadıklarını ifade eden Gül, “2 Temmuz bir utanç günüdür. Bir daha böyle bir utanç yaşanmasın. Katliamda yaşamlarını yitiren tüm insanların, aydınların anıları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi ve konuşmasını,  “15 Temmuz darbe girişimi de demokrasimiz adına bir utanç günüdür. Unutmayalım ki tek yol halkın iradesidir, tek yol demokrasidir” sözleriyle tamamladı.
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Buna göre; Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ nün “Protokol Yetkisi” hakkındaki teklifleri,  teklif karar olarak kabul edilirken; yine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün “Ücret Tarifesi Güncelleme” hakkındaki teklifi Plan Bütçe komisyonuna havale edildi. 
Adalar Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantılarının 2. Birleşimi 7 Temmuz Cuma günü saat 11.00’de yapılacak.

SON HABERLER