Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Adalar Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantılarının 1.birleşimi 6 Şubat Pazartesi günü Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Meclis Üyesi Mehmet Dündar Tıraş’ın izinli sayıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem Gül; Kahramanmarş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illeri de etkisi altına alan 7,4 şiddetindeki depremin acısıyla sarsıldığımızı ifade ederek, tüm ülkemize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.  Günün ilerleyen saatlerinde depremin yaratmış olduğu tahribatın daha netleşeceğini sözlerine ekleyen Başkanımız Erdem Gül, resmi makamlardan gelecek açıklamalar doğrultusunda yapılacak yardımların koordineli bir şeklide ilerlemesi gerektiğini söyledi.
Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün yazısıyla “Dolu Boş Kadro Değişikliği” hakkındaki teklifi Hukuk Komisyonu’na,  Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısıyla  “Teminat Verme Yetkisi” hakkındaki teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken,
İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün kurulması hakkındaki teklif ise teklif karar olarak kabul edildi.
Şubat ayı meclis toplantısının 2. Birleşimi 10 Şubat Cuma günü saat 11.00 de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.