Skip to content

Nisan Ayı Meclis Toplantımız Yapıldı

Nisan Ayı Meclis Toplantımız Yapıldı 
Adalar Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı 3 Nisan pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Başkanımız Erdem Gül, açılışını yaptığı toplantıda Nisan ayının önemine vurgu yaptı. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açan ve bu günü çocuklara armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anan Başkanımız, “Büyük kayıplar verdiğimiz deprem nedeniyle Cumhuriyetimizin 100 yılına buruk girdik. Unutkan bir toplumuz.  Deprem bölgesindeki insanlarımızın yardıma, dayanışmaya ihtiyaçlarının olduğunu unutmayalım. Yaşanılan acıları unutmayalım… Dayanışmayı daha da büyüterek bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” dedi ve ekledi: “Tüm yaralarımıza, acılarımıza rağmen, Adalar’ımızda 23 Nisan’ı büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağız” diye konuştu. Meclis Üyelerinin de söz almasını ardından gündem maddelerine geçildi. 
Toplantıda  Belediye Encümen Üye Seçimi ve İhtisas Komisyonları Üye Seçimleri yapıldı. Buna göre Belediye Encümen Üyeliğine; Nesrin Karanfil ve Fatma Bucak. Plan Bütçe Komisyonu: Engin Çelik, Metin Önal ve İsmail Hakkı Durmuş. İmar Çevre ve Sağlık Komisyonu: Nesrin Karanfil, Metin Önal ve Nesrin Deriş. Hukuk Komisyonu: Engin Çelik, Fatma Bucak ve Kemal Türkyılmaz. Hayvan Hakları Komisyonu: Nesrin Karanfil, Fatma Bucak ve Kemal Türkyılmaz. Toplumsal Cinsiyet ve İklim: Nesrin Karanfil, Fatma Bucak ve Engin Çelik seçildi. 
Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün  “Görev ve Çalışma Yönetmeliği” hakkındaki teklifi Hukuk Komisyonu’na 
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün “Boş Kadro Değişiklik İşlemleri ” hakkındaki teklifi Hukuk Komisyonu’na
Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “Ödenek Devri” hakkındaki teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na
Zabıta Müdürlüğü’nün “Ücretlendirme” hakkındaki teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na
Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “2022 Yılı Faaliyet Raporu” hakkındaki teklifi ikinci birleşimde görüşülmek üzere kabul edilmesinden sonra meclis toplantısı sona erdi. 
Adalar Belediyesi Meclis Toplantılarının ikinci birleşimi 7 Nisan Cuma günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

SON HABERLER