LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI’NIN 91. YIL DÖNÜMÜ

İnönü Vakfı, Adalar Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Adalar Vakfı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ortaklaşa düzenledikleri Lozan Barış Konferansı ve Antlaşması’nın 91. Yıl anma kutlaması Heybeliada İnönü Evi’nde 24 Temmuz Perşembe günü yapıldı. Kutlamalara; İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, eski Milletvekili Metin Tüzün, CHP Adalar İlçe Başkanı Selçuk Yavuz, CHP Şişli İlçe Başkanı Av. Veli Çellik, ÇYDD Genel Yazmanı Gülsün Kaya, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya, Adalar Belediyesi Meclis Üyeleri, Adalar Vakfı Başkanı Halim Bulutoğlu ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.