Skip to content

Kent Konseyi Seçimleri 7 Temmuz’da Yapılacak

Adalar Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı için 14 Haziran 2024 günü Belediyemiz sosyal medya hesapları ve web sitesinde çağrımız paylaşılmış olup ardından temsilci verme hakkına sahip olan her Dernek, Vakıf, Sendika, Siyasi Parti, Oda ve diğer STK’ya telefon ile bilgilendirme araması gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurul Üyeliği için başvuru dilekçesi teslim edilme sürecinin 9 günlük bayram tatili ile çakışması dolayısıyla başvuru sayısının düşük kaldığı gözlenmiştir. Adalar Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın mümkün olan en geniş katılımla gerçekleştirilmesi adına vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine toplantının 7 Temmuz 2024 Pazar gününe ertelenmesi uygun görülmüştür.

Genel Kurul Üyeliği için toplantıya katılacak Dernek, Vakıf, Sendika, Siyasi Parti, Oda ve diğer STK temsilcilerinin, başvuru dilekçeleri ile temsil ettikleri kurum ve kuruluşlara dair resmi evraklarını (temsil yetkisini gösteren ıslak imza veya e-imzalı evrak) 4 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne elden teslim etmesi gerekmektedir.

Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı

Tarih: 7 Temmuz 2024 Pazar
Nisaplı Saat: 11.00
Nisapsız Saat: 13.00
Yer: Büyükada Çelik Gülersoy Kültür Merkezi / Adalar Belediyesi Ek Hizmet Binası

SON HABERLER