“Hanutçuluk Adalar’ımıza Yakışmıyor”

Başkanımız Ali Ercan Akpolat, Büyükada esnafıyla bir araya geldi. Belediye Meclis Salonumuzda yapılan toplantıya Başkan Yardımcımız Fırat Durak, Zabıta Müdürümüz Mustafa Delikanlı ve esnaf katıldı.

Başkanımız Ali Ercan Akpolat, esnafla işgaliyeleri, zamansız bırakılan çöpleri ve hanutçuluğu konuştu. Sorunların yaptırım ve cezalarla değil; bilinçle, duyarlılıkla ve kurallara uyum sağlamakla çözüleceğini vurgulayan Başkanımız, “İçinizden çıkan bir belediye başkanı olarak şunu ifade etmek istiyorum ki mevcut tabloya üzülüyorum. Çağ dışı hanutçuluk bize ve Adalar’ımıza yakışmıyor. Adalılarımıza ve misafirlerimize kaliteli, güvenli bir ortam yaratma sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzu hep beraber yerine getirelim ve yaza keyifle girelim. Sizden tek isteğim kurallara uymanız” dedi.

Başkanımız, zabıta ekiplerimizden de işlerini titizlikle yapmalarını, kurallara uyan ve uymayan işletmeleri iyi ayırt etmelerini isterken, “Her şey adil, eşit ve düzgün yürütülmeli” diye konuştu.