Gündüz Bakımevimizden Anneler Günü Sürprizi

Büyükada Prof. Dr. Besim Üstünel ve Gülen Üstünel Gündüz Bakımevimizin miniklerin annelerine güzel bir sürprizi vardı. Çocuklarını okuldan almaya gelen anneler, kendilerine özel hazırlanmış hediyelerini aldılar ve “Anneler Günü” yazılı panolar önünde hatıra fotoğrafları çekindiler.

Belediye Başkanımız Ali Ercan Akpolat, bu anlamlı günde anneleri yalnız bırakmadı.

Velilerin ve öğretmenlerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkanımız, “Annelerimiz aynı zamanda öğretmenlerimizdir; ilk öğretmenlerimiz, yol arkadaşlarımız ve hayat rehberlerimizdirler.  Fedakarlıklarını, fedakarlığınızı anlatmaya kelimeler yetmez. Hepinizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Etkinliği düzenleyen Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Songül Özdemir ve bakımevimizin öğretmenlerine teşekkür eden Başkanımız,  daha sonra veliler, öğretmenler ve çocuklarla hatıra fotoğrafları çekindi.