Skip to content

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Adalar Belediye Meclisi, Eylül ayı meclisi birinci birleşim toplantısı 4 Eylül Pazartesi günü Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Başkanımız Erdem Gül, Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nı kutlayan sözleriyle toplantıyı açtı.

“Dün akşam hepimizi coşkulandıran Kadın Voleybol Milli Takımımızı buradan bir kez daha alkışlıyoruz” diyen Başkanımız, bu heyecan verici başarıların devamını diledi.

Başkanımız Gül, Eylül ayının umut verici ve iyi haberlerini değerlendirirken, ayın karanlık günü olan 12 Eylül’ü de şu sözleriyle kınadı: “12 Eylül faşist darbesinin yıl dönümü yaklaşırken, demokrasiyi bir kez daha savunuyor ve bütün darbeleri reddediyoruz. Halkın iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur.”

Başkan Gül’ün gündeminde yeni eğitim- öğretim yılı ve hayat pahalılığı da vardı.  Yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğretmenlere, öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını dileyen Başkanımız, “ TÜİK’in verilerine göre yüzde 60’a dayanmış bir enflasyonla karşı karşıyayız.  Dolayısıyla eğitim öğretim dönemi de bu açıdan kritik. Zor bir süreçten geçiyoruz, halk zor durumda. Hepimiz elimizden geldiğince zor durumda olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamalı ve dayanışmayı büyütmeliyiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından; gündem maddelerine geçildi. Buna göre;

Fen İşleri Müdürlüğü’nün “Protokol Yetkisi” ve “Bağışlar”  hakkındaki teklifi, teklif karar olarak kabul edilmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi.

Adalar Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

SON HABERLER