EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISININ 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

Eylül Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşim Karar Tutanağının okunarak oylanması ile açıldı. 1.Birleşimde İzmir’in ilçelerinden Seferihisar Belediyesi ve Bulgaristan’ın Filibe şehri ile kardeş belediyesi ilişkilerinin kurulması, çevre ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyerek ekolojik dengeyi bozan, havada, suda, toprakta kalıcı özellik gösteren kirleticilere önleyici tedbirler alınarak azaltılması ve tekstil kumbaraları ile ilgili protokol imzalama yetkisi ile SODEM-SEN temsil yetkisinin Belediye Başkanına verilmesi teklifleri teklif karar olarak geçerken; İmar, Çevre ve Sağlık Komisyonlarına havale edilen Büyükada’da bulunan Topuz Sokağın isminin “Enis Fosforoğlu Sokağı” olarak değiştirilmesi, Şehbal Sokak ile Çarkıfelek sokağın kesiştiği alanda bulunan parka “Haşim Gül“ adının verilmesi teklifleri oyçokluğu ile kabul edildi.