Skip to content

ERDEM GÜL MAZBATASINI ALDI

Adalar Belediye Başkanlığına seçilen Erdem GÜL ve Belediye Meclis Üyeleri için devir teslim töreni yapıldı.
Bugün ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Erdem GÜL’e, Eski Belediye Başkanı Atilla AYTAÇ, belediye hizmet binası önünde düzenlenen devir teslim töreniyle görevini teslim etti.
Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törene; Belediye Meclis Üyeleri, bürokratlar, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Devir teslim töreninde ilk konuşmayı yapan Atilla AYTAÇ, konuşmasına 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı belediye personeline teşekkür ederek başladı ve her zaman her koşulda Adalar için hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi. Ardından söz alan Erdem GÜL “Seçimi bitirdik, buradaki insanlar kazandı, Türkiye’de bir süredir zaten tek isim olsun deniyor, biz bunun tersini savunuyoruz çoğalmamız lazım, başta eski iki belediye Başkanı olmak üzere hepinizi bizlere katkı vermeye davet ediyorum. Çok çalıştınız çok emek gösterdiniz. Seçim sürecinde insana ait ne tür duygular varsa hepsi yaşandı. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Erdem GÜL’ün ardından konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Ercan AKPOLAT ve eski belediye başkanı Mustafa FARSAKOĞLU konuşmalarında birlik ve beraberliği vurgulayarak, Adalar’dan İstanbul’a uzanan başarılı seçim sürecine değindiler.

SON HABERLER