Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Adalar Belediyesi Ekim Ayı Meclisi Birinci Birleşim Toplantısı 2 Ekim Pazartesi günü Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantının açılışını yapan Başkanımız Erdem Gül, Ankara’daki bombalı saldırıyı kınayarak konuşmasına başladı.

Ekim ayının önemine de değinen Başkanımız, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını, 100 yıllık coşkuyla kutlayacağız” dedi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet ve demokrasi yolunda mücadele vermiş herkesi saygıyla, özlemle andığını sözlerine ekledi.

Meclis Üyelerinin de yaptıkları konuşmaların ardından; gündem maddelerine geçildi. Buna göre;

Fen İşleri Müdürlüğü’nün “Tahsis / Protokol Yetkisi” hakkındaki teklifi ve İşletme Müdürlüğü’nün “Klima Devri” hakkındaki teklifi, teklif karar olarak kabul edilirken

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “2024 Yılı Ücret Tarifesi” ve “Tahmini Bütçe” hakkındaki teklifleri ise Plan Bütçe Komisyonu’na havalesiyle toplantı sona erdi.