DAHA İYİ HİZMET İÇİN DAHA FAZLA NÜFUS!

Adalarımızın kayıtlı nüfusu artıyor TÜİK verilerine göre 2019 yılında 15.238 olan Adalar nüfusu 16.033 oldu. Belediyeler için Nüfus artışı demek cok daha kaliteli, verimli ve hızlı hizmet demek. Çünkü bildiğiniz üzere, Belediyelerin genel bütçeden aldığı ödenek, memur ve işçi kadroları adrese dayalı nüfuslarına oranla belirleniyor. Bu nüfusa göre gönderilen az bir gelirin yanısıra, mevcut kadro sayısıyla tüm Adalara ve Adalılara belediye hizmetlerini eksiksiz sunabilmek takdir edilir ki son derece güç. Bu olumsuzlukları gidermenin ilk yolu, öncelikle Adalarımızın kayıtlı nüfusunun arttırılması. Yerel hizmetlerde daha güçlü adımlar atabilmek için sürekli ikametgahı olarak Adalar’ı seçen yeni Adalılara katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz ve Hoşgeldiniz diyoruz… DAHA İYİ HİZMET İÇİN DAHA FAZLA NÜFUS!