Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutluyoruz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören, Adalar Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü ile başladı ve Büyükada Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile devam etti.

Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnan, Belediye Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcımız Engin Çelik, Belediye Meclis Üyelerimiz, Protokol Üyeleri, Ada Muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ile Ada halkının katıldığı coşkulu törende, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları bir kez daha minnetle, saygıyla, özlemle anıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından öğrenciler şiirlerini okudular, gösterilerini sergilediler…

100. yıl coşkusu Belediyemiz tarafından gün boyu düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.