Skip to content

Belediye Meclisimizi Adalılarla Birlikte Yaptık

Ali Ercan Akpolat Başkanlığındaki Adalar Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantılarının birinci birleşim toplantısını Kınalıada’da halkın katılımıyla gerçekleştirdi. Meclis gündeminin kapanmasının ardından Ada halkının talep ve önerilerini dinleyen Başkanımız, “Mazeret üretmeye değil, sorun çözmeye geldik” dedi.

Adalar Belediye Meclisimizi Mayıs ayı toplantılarının birinci birleşimini 6 Mayıs Pazartesi günü Kınalıada Proti Kafe’de,  Ada halkının katılımıyla yapıldı.

MAYIS AYININ ÖNEMLİ GÜNLERİNİ ANDI

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından meclis açılış konuşmasını yapan Başkanımız Ali Ercan Akpolat, Mayıs ayının önemli günleri olan; 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını, Paskalya Bayramını, Hıdırellez Bayramını, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Arslan’ı, 12 Mayıs Anneler Günü’nü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tek tek andı.

CHP Meclis Başkan Vekili Aytül Ekşiyan ile AKP Meclis Üyesi Münevver Durmuş da kürsüden yaptıkları konuşmalarda Anneler Günü’nü kutladılar.

ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA

AKP Meclis Üyesi Kemal Türkyılmaz ise, Adalar Belediyesi işletmelerinin gelir giderinin açıklanmasına yönelik bir önerge verdi. Şeffaflığın önemine dikkat çeken Başkanımız, bilgi edinmek isteyen tüm Adalıların çalışmalarımızdan açık bir şekilde haberdar olacağını söyledi.

HAZİRAN TOPLANTISI BURGAZADA’DA

Başkanımız, seçim vaatlerinden biri olan meclis toplantılarımızı her adada halkla birlikte yapacakları vaadini yeniledi. Mayıs ayı toplantılarının 2. birleşim toplantısı 10 Mayıs Cuma günü Belediye Hizmet Binamızın Meclis Salonunda yapılacak. Haziran ayı toplantısı ise Burgazada’da gerçekleştirilecek.

HALKIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Başkanımız Ali Ercan Akpolat, meclis gündeminin kapanmasının ardından Ada halkının sorularını yanıtladı. Akülü araçlar, işgaliye gibi sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkanımız, “Mazeret üretmeye değil, sorun çözmeye geldik. Yaşadığımız yer, doğasıyla, hayvanlarıyla, mimarisiyle, kültürel mirasıyla çok özel bir yer. Hep birlikte Adalarımızı koruyacak ve yaşadığımız yer daha da güzelleştireceğiz” dedi

SON HABERLER