Belediye Meclisimiz Toplandı

Adalar Belediye Meclisi, 2024 Yılı 1.Olağanüstü Toplantısı 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 11.00’de Büyükada Çelik Gülersoy Kültür Merkezi /Adalar Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Ali Ercan Akpolat’ın yönettiği toplantıda yoklama, açılış ve Temmuz ayı toplantılarının karar tutanakları okundu ve ardından tek maddelik gündeme geçildi.

Gündemde Başkanımız Ali Ercan Akpolat’ın Adalar Belediyesi Personel Limidet Şirketi’nin yetkilendirilmesine dair teklifi görüşüldü. Başkanlık Teklifi, teklif- karar olarak oybirliği ile kabul edildi.

Gündem dışı konuşan Başkanımız Ali Ercan Akpolat, Belediyemiz Ada Per Aya Nikola Plajı’nın Adalılara ücretsiz olmasının önemini de anlattı ve “Adalıları denizle buluşturmanın sevincini, mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Plaj için haftanın her günü servis olduğunu da hatırlatan Başkanımız, Adalıların huzur ve refahının her şeyden önemli olduğunu vurguladı.