Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Sedef Adası’nda Yapılacak

Adalar Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ikinci birleşimi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Başkanımız Ercan Akpolat’ın açılışını yaptığı toplantıda birinci birleşim toplantısının meclis tutanağı okundu, gündem maddeleri karara bağlandı.

BAŞKANIMIZ: “BİR ÇOCUĞUN CANI BENİM CANIMDIR”

Gündemin kapanmasının ardından Başkanımız Akpolat,  UKOME yönergesindeki şartları taşımayan ve 4 Temmuz 2024 tarihi itibariyle toplatılmaya başlayan akülü araç sorununa dikkat çekti. Aşırı hız yapan ve kontrolsüz kullanılan bireysel akülü araçların büyük kazalara neden olduğuna dikkat çeken Başkanımız, “Bir çocuğun canı benim canımdır. Kazalara şahit oluyoruz ve birinin ölmesini bekleyemezdik” dedi.

Adalılardan gelen olumlu tepkilerden duyduğu mutluluğu da dile getiren Başkanımız, Adaların bundan böyle daha huzurlu bir ortama kavuşacağını da sözlerine ekledi. Kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirten Başkanımız, ücretsiz pazar servislerimizin olduğunu ve okullar açıldığında öğrenciler için de servis konulacağını söyledi.

Belediye Meclisi 1 aylık tatilinin ardından, 2 Eylül Pazartesi günü Sedef Adası’nda halka açık yapılacak.