BELEDİYE MECLİSİ ERDEM GÜL BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Adalar Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı. 13 Gündem Maddesinin Görüşüldüğü Toplantıda, Meclis 1. Başkanvekilliğine Fatma BUCAK, 2. Başkanvekilliğine Nesrin KARANFİL,  Divan Katibi Üyeliklerine Nesrin KARANFİL ve  Haluk DERMAN, Encümen Üyeliklerine Engin ÇELİK ve Rıza ÇİFTİÇİOĞLU, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine Mehmet Dündar  TIRAŞ, Engin ÇELİK Ve İsmail Hakkı DURMUŞ, İmar, Çevre Ve Sağlık  Komisyonu Üyeliklerine  Haluk DERMAN ve Metin ÖNAL, Sağlıklı Kentler Birliği Temsilciliğine Nesrin KARANFİL ve Tarihi Kentler Birliği Temsilciliğine Engin ÇELİK Seçildi. Seçimlerin ardından teklifler görüşülerek, Mali Hizmetler ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifleri Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Ardından 2018 yılı Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu hakkında bilgi verildi.