Skip to content

ADALARIN YOLLARI YENİLENDİ

Yıl Boyunca yaklaşık 10.000 ton asfalt dökülerek yollarımız yenilendi.Kendi öz kaynaklarımızla ve var gücüyle çalışan personelimizle Adalar’a daha iyi hizmet sunabilmek, Adalıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda kısıtlı bütçe kaynaklarımızdan ötürü yetersiz kalan hizmetlerin aksamaması için bizlere her türlü desteği sunan Kardeş belediyelerimize teşekkür ederiz. 
5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 27. Maddesinin 4. Fıkrası gereği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl aldığı Meclis Kararı ile İstanbul’da bulunan tüm İlçe Belediyelerine yapacağı yardımları yüzdelik dilim oranlarına göre belirlenmektedir. Bu paya göre de Adalarımıza düşen miktar 3000 ton asfalttır. 
Sizlerin de bildiği üzere, Kaynak ve yetki sorunları nedeniyle yerel ölçekte hizmet üretecek çözüm üretmeye çalışırken, Şişli Belediyesi’nden 5000 ton ve Maltepe Belediyesi’nden Adalarımıza hibe edilen 1300 ton asfalt ile Ada sokaklarını düzenlemeye devam ediyoruz. Teşekkürler Kardeş Belediyelerimiz Şişli ve Maltepe…
Aşağıda yayınladığımız listelerle bizlerden desteğini esirgemeyen tüm kurumları ve yapılan çalışmaları yayınlıyor ve tekrar teşekkür ediyoruz.

SON HABERLER