ADALARIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ATİLLA AYTAÇ GÖREVE BAŞLADI

“Adalar’da doğrudan demokrasiyi tesis etmeye çalışacağım.” Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, bugün görevi Dr. Mustafa Farsakoğlu’ndan devraldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Belediye binasına gelişte Adalar Eski Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve çalışma arkadaşları tarafından karşılandı. Farsakoğlu, Belediye Başkanı Atilla Aytaç’a “hoş geldiniz” diyerek, yeni görevinde başarılar diledi: “Bugün Ada’da ikinci bayramı yaşıyoruz. 2009’da başlayan dönüşüm ve devrim devam ediyor. Kazanan çağdaşlık ve demokrasi olmuştur. Büyük bir huzur ve coşkuyla görevi devrediyorum. 30 Mart seçimlerinde Adalılar, 2009’da başlayan devrimi yükselteceğiz diye karar verdiler. En büyük teşekkürü Adalılara yapıyoruz. Bundan sonra hizmet ve kuvvetlenme zamanıdır. Yeni Belediye Başkanımız değerle Atilla Aytaç’ı yürekten kutluyor, üstün başarılar diliyorum.”.