Skip to content

Adalar’ın Efsane Sporcuları Etkinlik Programı Başadı

İBB, Adalar Müzesi ve Adalar spor kulüpleriyle birlikte düzenlediğimiz Adalar’ın Efsane Sporcuları etkinliğimizi bugün “Adalar’ın Milli Sporcuları” ve “Ada Sularında Spor” başlıklı sergilerle açtık. Büyükada Şehir Hatları İskelesi’ndeki sergiye Başkanımız Erdem Gül, İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Abbas, İBB Adalar Koordinatörü Eyüp Karataş,  CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat, Adalı sporcuların aileleri ile Ada halkı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ve konuklara sergiyi gezdiren  Adalar Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, Adalar’ın yalnızca tarihi ve mimarisiyle değil, efsane milli sporcularıyla da önemli bir yerde olduğu söyledi ve sözü Başkanımız Erdem Gül’e bıraktı.

Adalar’ın efsanevi sporcularını anan Başkanımız  Gül, Adaların kültürel zenginliklerine dikkat çekerken, sporun da önemli kültürel bir değer olduğunu ve bu değeri korumak gerektiğini söyledi.
 Başkan Gül,  yarın İBB Maltepe Spor Tesisleri’nde Adalı sporcuların toplu geçiş töreniyle başlayacak  olan “Adalar’ın Efsane Sporcuları” etkinliğine tüm Ada halkını davet etti.

SON HABERLER