ADALAR’DA ULAŞIM ÇALIŞTAYI ÇAĞRISI

Tarihi, kültürel mirası ve doğal yapısıyla dünyanın en önemli coğrafyalarından biri olan Adalarımızın doğal ve kültürel değerlerini koruma ve yaşatma bilinciyle, Adalılarla birlikte ortak akıl oluşturmak amacıyla  “Adalar’da Ulaşım Çalıştayı” düzenlenecektir.

İBB, İETT ve Adalar Belediyesi koordinatörlüğünde; Adalar içi (yaya, bisiklet, elektrikli ve motorlu araçlar) ile deniz ulaşımını konuşacağımız, ulaşım sorunlarımızı hep beraber tespit edeceğimiz ve çözüm önerilerimizi sunacağımız toplantıya ilçemizin tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, sivil dayanışma grupları ve siyasi partiler 1’er temsilci ile davetlidir.

7 Haziran 2024 Cuma günü saat 12.00’ye kadar temsilci bildirimlerinin basinyayin@adalar.bel.tr adresine yapılması önem arz etmektedir. “Adalar’da Ulaşım Çalıştayı”nın düzenlenme sürecinin sağlıklı ilerlemesi açısından belirtilen gün ve saate kadar tarafımıza iletilmemiş temsilciler toplantıya katılım sağlayamayacaktır.

ADALAR BELEDİYESİ