Adalar Belediyesi”nin Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Adalar Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısının birinci bileşimi bugün Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Başkanımızın Covid pozitif olması sebebiyle toplantıyı Meclis Başkan Vekili Rıza Çiftçioğlu yönetti. Meclis üyelerinden Metin Önal ve M.Dündar Tıraş’ın izinli sayıldığı toplantıda, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan saldırı kınandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce, AKP Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Nesrin Sağlık Deriş konuşmasını gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün “Boş Kadro Değişikliği” hakkındaki teklifi oy çokluğuyla, İşletme Müdürlüğü’nün “Protokol Yetkisi” hakkındaki teklifi oy birliğiyle geçerken,
İşletme Müdürlüğü’nün “Ücret Tarifesi” hakkındaki teklifi de Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.