30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Başladı

Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Büyükada Atatürk Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı.

Çelenk sunma törenine Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Deniz Harp Okulu Komutanı Dz. Albay Can Kemal Güven, Belediye Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcılarımız Engin Çelik ve Sevgi Ünsal, Meclis üyelerimiz, muhtarlar, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı törenin ardından tebriklerin kabulü için Adalar Kaymakamlığına geçildi.

AKŞAMKİ KUTLAMALARA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Kutlama programları Belediyemiz tarafından akşam düzenlenecek etkinlikler ile devam edecek.

Bando eşliğinde ada ada yapacağımız yürüyüşlere ve Grup Gündoğarken konseriyle devam edecek programımıza tüm halkımız davetlidir.

30 Ağustos Program Akışı şöyle:

18.30 Kınalıada Bando Yürüyüşü
19.10 Burgazada Bando Yürüyüşü
19.50 Heybeliada Bando Yürüyüşü
20.15 Büyükada Bando Yürüyüşü
21.00 Büyükada Atatürk Meydanı’nda Grup Gündoğarken Konseri
Bando yürüyüşleri ve konser için Adalar arası ücretsiz motor seferi yapılacaktır.
Konser ücretsizdir ve halka açıktır.