Skip to content

2022 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Adalar Belediye Meclisi’nin 2022 yılının ilk meclis toplantısı 3 Ocak Pazartesi günü Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Gündem maddelerine geçilmeden konuşma yapan Başkanımız Erdem Gül, 2022’nin; sağlık, barış ve adalet getirmesini dileyerek tüm Adalıların yeni yılını kutladı. Konuşmasında, ülkemizin içinde bulunduğu sağlık sorunlarına ve ekonomik koşullara da değinen Gül, sürecin en az zararla atlatılabilmesi için dayanışmanın önemini vurguladı. Sözlerini, Gazeteci Uğur Mumcu ve eski Anayasa Hukuk Profesörü Muammer Aksoy’u anarak bitiren Gül’ün ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 
– Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 2022 yılı Meclis Tatil Ayının Ağustos ayı olarak belirlenmesi teklifi, teklif-karar olarak kabul edildi.
– Yazı İşleri Müdürlüğü’ nün Denetim Komisyonu Üye Seçimi teklifi gereği yapılan gizli oylama sonucunda; Meclis üyeleri Engin Çelik, Metin Önal ve İsmail Hakkı Durmuş Denetim Komisyonu Üyesi olarak seçildi.
– Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Şartlı Bağış konulu teklifi, teklif-karar olarak kabul edilirken, Borçlanma teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
– İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Hukuk İşleri Müdürlüğü Kurulması konulu teklifi, teklif-karar olarak kabul edildi.
– İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Huzur Hakkı, Başkan Yardımcısı Ödeneği ve Sözleşmeli Personele Ödenecek Ücretin Belirlenmesi teklifleri, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Ocak ayı toplantılarının 2. birleşiminin 7 Ocak Cuma günü saat 11:00 de yapılmasına karar verilerek toplantı kapatıldı.

SON HABERLER